Thursday 8 March 2012

DECORAM ELS BANYS DE L'ESCOLA

En aquesta ocasió ens hem proposat canviar la imatge dels nostres banys per fer-los més agradables i més polits!!! (Esper que no serveixi d'excusa per sortir de classe, jaja)
En la primera setmana de racons hem decicit començar pel bany de les boixes de dalt, entre tots hem decidit quins elements podiem incorporar, hem elaborat diferents propostes, hem triat les que ens han agradat més i, entre tots, les hem transformat en aferratines de molts colors per les portes i rajoles del bany.
Durant la segona setmana hem decorat el bany dels boixos de dalt. Vàrem decidir fer monstres de diferents formes i colors. També, a les rajoles, vàrem posar cercles de diferents colors.
La tercera setmana hem baixat a la planta de baix a decorar el bany dels boixos de 1r cicle. Ara sembla el fons de la mar amb peixos, submarins, corals, algues,..., i un vaixell pirata.
La quarta setmana hem decorat els banys de les boixes de baix. Ara gaudim d'un castell, una fada, un bosc i unes papallones, un cel blau i sol ben gros que ens fa dels banys un lloc més agradable.
El resultat ha estat millor de l'esperat i una gran sorpresa per tots els que han passat per allí i ja l'han vist.
Enhorabona a tots i totes!!! Us ha quedat genial!

Mirau com ho hem fet i comparau els banys abans i després:

5 comments:

  1. Bé, després de molts d´anys en aquesta escola veig que els banys comencen a ser un lloc agradable i acollidor per on passar-hi una bona estona. Súper-xul.los, m´encanten, súper-originals, bona feina de grup, un lloc on hi farem més d´una confidència..... realment sou uns bons artistes.ENHORABONA
    Vos esperam pels banys del pis de baix.
    Paquita

    ReplyDelete
  2. Hola Neus i artistes en general!
    N'Albert ja m'havia dit el que estàveu fent però no podia imaginar que podien quedar tan xulos. Impressionant, m'ha agradat moltíssim, sou tots uns artistes. ENHORABONA NEUS!!!

    Sandra

    ReplyDelete
  3. Ha set molt guai i hem decorat el bany de dalt de boixes hi ha quedat molt polit.

    ReplyDelete
  4. Gràcies en nom dels artistes del tercer cicle, esper que puguem continuar així de bé i que els altres banys us agradin tant com aquest!!

    ReplyDelete
  5. M'encantennnn, fins i tot he pensat que ho podria fer a casa.. Una molt bona idea i un millor resultat. Enhorabona a tots.

    ReplyDelete